Mek Zumbie 2k18 Giveaway

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

Hai semua!

Macam comel je kan blouse kat atas tu. Sesuai jugak kalau nak pakai pergi class hehe. Best betul kalau Mek Zumbie kasi kita blouse ni huahuahua.

Mek Zumbie ada banyak lagi hadiah nak bagi korang kalau korang join giveaway dia tau. Siap boleh pilih hadiah lagi!

Klik banner kat atas kalau nak join tau!

5 comments:

  1. Good luck ya, Kak Sue pun join juga 😊

    ReplyDelete
  2. All the best! Singgah dari segmen yang sama...:D

    http://missbunnydiaries.blogspot.my/2018/01/mek-zumbie-2k18-giveaway.html

    ReplyDelete