25 September 2017

Segmen Suai Kenal Bloggers Seluruh Malaysia

Assalamualaikum semua!


Nama saya Maisarah. Ye, memang seketul tu je. Bila tanya ibu kenapa nama sarah seketul je? Ibu kata, bagi panjang-panjang, nama pendek jugak dipanggil nya. Penat je nak tulis nama kat buku sekolah + kertas exam nanti. Betul gak en hahaha.

Saya muda lagi hikhik. Belum official 18 lagi sebab ibu beranakkan saya pada 27 disember. Ayah kata ko ni terberanak awal 5 hari je kalau tak ko baru 17 hahaha. So every year birthday i tak pernah tak hambar :')) Sebab cuti lama nak mamposh sampai hari apa tarikh apa semua orang lupa, termasuk i pun lupa hari birthday sendiri :'))

I'm selangorian and now tengah sambung diploma kat terengganu. Unisza. Saya start blogging masa umur 13 tahun which is masa tu dalam kepala otak terpikir nak glamour je through blog ni hahah. Last-last dia jadi addicted sampailah boleh demam kalau seminggu tak jenguk dashboard blog sendiri tsk tsk. 

Facts;
  • Not a kpoppers
  • Cute (pls say yes!)


Favorites;
  • Stationaries
  • Books
  • Sneakers
  • Makan
  • Black 
  • Jalan-jalan (travel, hiking, etc)
  • Babies and kittens!
  • Shopping
  • Business

Hates;
  • Durian
  • High Heels
  • Make ups

Currently i'm managing a business on my instagram. I sell variety books and you can go for some check out on @imanbookstore (https://instagram.com/imanbookstore) okayh? :)

Personal ig: @serrahaha (https://instagram.com/serrahaha)



Untuk menyertai Segmen ini,

sila klik >> Segmen Suai Kenal Bloggers Seluruh Malaysia << klik

last 1 December 2017

8 comments:

  1. Salam kenal messarah..mama Pula hantu doyan

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum Serra... Thanks join segmen akak ni. hehehe... Semoga lebih dekat walaupun hanya melalui blog dan socmed.

    ReplyDelete
  3. Peserta / Bloglist dan sehingga 31 Disember 2018 : http://www.sofinahlamudin.com/p/suai-kenal.html

    ReplyDelete
  4. hi! salam kenal sarah. saya mom blogger dari negeri jiran, Indonesia.

    ReplyDelete
  5. Hai Sarah
    Salam kenal :)

    http://www.azhafizah.com/2017/09/segmen-suai-kenal-bloggers-seluruh.html

    ReplyDelete