31 December 2016

Bandung, Indonesia - Day 3

Assalamualaikum

act hari ketiga kat bandung ni birthday aku tapi aku buat-buat lupa je. ntahlaa aku malas nak fikir pasal birthday-birthday ni sebenarnya. banyak kali gak ah sebenarnya aku lupa birthday aku. sampai mak aku sendiri yang ingatkan. nampak tak aku tak kisah pun pasal birthday aku so to those yang rasa bersalah tak wish aku ke apa ke, jangan rasa bersalah okay kalau takde sape wish pun aku okay je and i'm happy sebab aku pun kadang-kadang tak wish birthday orang hahahah k. anyway aku hargai semua wish tu, tanda korang ingat aku ihikkss. ily all. THANK YOU :)

hari ni kitorang akan ke trans studio. trans studio ni macam times square tapi lagi best ah tak tipu (tengok gambar jelaa). tapi apakan dayyya, saya saket peyottt. time breakfast tu aku makan kokokruch je sebab tak lalu. malam tadinya piqa ada mesej,

''ko holiday jangan tetiba sakit cam aku dah laa,''

and it happens. then, aku cakap dengan mak aku,

''bu, sarah tanak ikut.''

so seharian aku rest dalam bilik je. tak keluar ke mana-mana pung tsk tsk. start lepas zuhur aku dah demam. lagilaa wey sedih aku tengah holiday cemini badan sakit-sakit. bukak fon pun tangan terketar-ketar tapi gigih jugak sebab bosan gila dalam bilik dahlah sorang-sorang takde apa nak buat. diorang pulak hantar gambar diorang kat trans studio kat whatsapp -,-

indonesia

indonesia

indonesia

indonesia

indonesia

indonesia

indonesia

dan aku kat hotel mereput tunggu diorang balik :')

indonesia

mahal kut makan hotel :( 

No comments:

Post a Comment