About

assalamualaikum


nama panjang saya maisarah. kalau nak panjang lagi maisaraaaaaahhhhhhhhhh.
dari kecik family memang panggil sarah. tapi since masuk sek menengah, kawan-kawan panggil maes. bukan majlis agama islam selangor tu. aku cepuk kang. so panggil jelaa sarah.
kalau nak panggil nama gedik pun boleh. princess serra.

lahir pada 27 disember di hospital kpj ampang puteri selangor. memang anak jati selangor. ibu orang perak and ayah orang johor.


so the list of things i like;
- online all the timeeeee
- blogging, write, write and writeeeee (like now)
- reading and i love books
- business and money ahahahagagagaga
- travel
- outdoor activities like hiking, camping, blablabla (even jiwa takdelaa kental mana)
- qasidah (suka tgk org main darboka)
- black and white (dulu aku obses dengan warna soft purple/lavender)
- stationary + notebooks
- comicss (bukan komik anime okay i hate anime)
- arts (anything) dulu kecik2 rajin melukis skrg mcm rajin melukis kat merata je like calendar ke buku teks sekolah (hahaha) or mana-mana yang ada ruang utk lukis sebijik doodle even dinding or pintu bilik pfft
- simple design
- crafting and menjahittt
- shopping (daiso/kaison/kedai buku)
- movie
- makan
- tido


and perkara-perkara yang aku tak berminat and lantak kau is;
- fashioniszzta
- make up
- kpopszz
- anime
- durian (bau dia menyengit kutt)


kelebihan terpendam;
- comel
- kreatif
- comel
- comel
- chill
- comel


sekian dari saya yang jujur lagi ikhlas serta comel,
- sarah


1 comment: