5 September 2017

ROSE FACE SERUM ZEETA Berasaskan Rose Organik Paling Terbaik Di Malaysia

Jeragat terhasil akibat lebihan minyak pada kulit remaja yang di mana aktiviti hormonnya tidak stabil semasa akil baligh. Nak hilangkan jeragat tu pun satu hal pula. Dah macam-macam cara cuba tapi progress selalu slow. Tapi akhirnya kita dah tak perlu risau sebab kita dah jumpa cara hilangkan jeragat paling berkesan setakat ni! So, untuk entry kali ni saya nak share tentang bagaimana nak hilangkan parut jerawat dengan mudah dan selamat.

Rose Face Serum Zeeta Berasaskan Rose Organik Paling Terbaik Di Malaysia

Memperkenalkan ROSE FACE SERUM ZEETA yang merupakan serum muka no.1 di Malaysia yang berasaskan 100% daripada bahan organik. Apa buktinya diperbuat daripada bahan organik? Ternyata Rose Face Serum Zeeta ni diperbuat daripada 100% bunga Rose Organik dan Rose Merah melalui proses penyulingan. Serum muka ini menggunakan kaedah semburan pada muka atau wajah untuk menghilangkan jeragat dan parut jerawat seawal 14 hari*.

Rose Face Serum Zeeta sememangnya merupakan produk yang semakin mendapat tempat di hati para pengguna sehingga layak digelar produk terbaik untuk hilangkan parut jerawat 2017. Produk ini diperbaharui dengan formulasi baru iaitu mudah meresap ke dalam kulit wajah dengan teknologi 30,000 iu dalam vitamin E Oil. Hasil teknologi ini juga terbukti memberi kesan yang super positif kepada kulit muka yang paling berkesan sebagai cara hilangkan bekas jerawat cepat dan selamat. Yang paling penting adalah serum ini tidak melekit langsung sebagaimana ianya sangatmudah meresap ke dalam kulit muka. 

Rose Face Serum Zeeta Berasaskan Rose Organik Paling Terbaik Di Malaysia

Kelebihan Rose Face Serum Zeeta (RFS)
  • Mengandungi Vitamin E, Vitamin C, Omega 3 dan Omega 6 yang sangat penting untuk melindungi kulit daripada kesan panas akibat cahaya matahari
  • Serapan yang halus untuk serapan yang maksimum dan optimum yang menyamai teknologi nano
  • Mengandungi Vitamin E 30,000 iu
  • Serum semburan No.1 Malaysia yang tidak meleleh dan tidak melekit apabila digunakan
  • Membantu menghilangkan parut jeragat seawal 7 hari
  • Bahan bebas mercury, paraben dan hydroquinone (100% diperbuat daripada bahan organik)
  • Berfungsi sebagai agen pelembapan kulit dan mampu melambatkan proses penuaan
  • Memberikan kesan Aroma Therapy kepada si pemakai
  • Membantu merawat kulit yang rosak dan kering
  • Menyamakan tona kulit agar sekata
Rose Face Serum Zeeta Berasaskan Rose Organik Paling Terbaik Di Malaysia

4 Nutrisi Terhebat Dalam Rose Face Serum Zeeta

Ada sebab kenapa serum ni diformulasi dengan 4 kandungan nutrisi yang paling penting ni. Bila kita spray serum ni pada muka, ibaratnya kita menggunakan teknolongi yang sama dengan nano sebab tu serum ni tidak meleleh dan melekit apabila digunakan. Serum ni meresap cantik je pada kulit muka kita. Jom baca apakah 4 nutrisi terhebat tu?

1. Vitamin E

Bertujuan untuk menghalang radikal bebas dalam udara yang menyebabkan proses penuaan pada kulit. Vitamin E bertindak sebagai agen anti oksidan untuk mengurangkan kedutan pada wajah yang berlaku dengan cepat selain daripada untuk menjaga sel kulit muka kita. Kulit kita akan selalu menghasilkan sel kulit yang baru dan jika ia sentiasa dijaga dan dilindungi, maksudnya keremajaan kulit kita tu akan terjaga. Cara menjaganya adalah dengan menggunakan Vitamin E.


2. Vitamin C

Selain Vitamin E, Vitamin C juga kaya dengan anti oksidan tetapi fungsinya lebih kepada untuk mengaktifkan sel muka supaya menghasilkan kolagen sebagai molekul paling penting untuk kulit muka yang sihat. Vitamin C akan merangsang kulit kita untuk menghasilkan kolagen sama ada Vitamin C itu diterima secara makan atau pun melalui sapuan pada kulit. Di samping itu, Vitamin C berupaya untuk merawat sinaran ultraviolet (uv) yang meresap pada kulit kita akibat berjemur di terik matahari terlalu lama. Jika ianya tidak dirawat dengan Vitamin C, sinaran ini akan merosakkan kuit dan menyebakan kekeringan pada kulit wajah.


3. Omega 3

Kulit wajah kita sememangnya memerlukan asid lemak seperti Omega 3 untuk mengekalkan kelembapan, menyeimbangkan proses pengeluaran minyak dan mengekalkan ketegangan kulit. Omega 3 juga berperanan sama seperti Vitamin C tadi untuk melindungi kulit daripada sinaran ultraviolet (uv) dan merawat kesan sunburn pada kulit. Ia akan pergi ke hati kita untuk diproses sama seperti yang terdapat pada minyak ikan dan akan terus ke kulit untuk fungsi yang sama.


4. Omega 6

Kandungan ini kaya dengan asid lenoleic yang berfungsi untuk menyuburkan kulit. Meskipun begitu kandungan minyaknya sangat nipis dan ringan menjadikannya tidak rasan berat berminyak. Tujuan Omega 6 adalah untuk mengekalkan fungsi kulit sebagai pelindung muka dan mengurangkan sel kulit daripada menggelupas. Orang yang ada masalah jerawat pada muka adalah disebabkan kekurangan asid lenoleic yang mengurangkan keupayaan kulit mukanya sebagai pelindung daripada serangan sinaran uv dan toksik bebas yang terdapat dalam udara.

Rose Face Serum Zeeta Berasaskan Rose Organik Paling Terbaik Di Malaysia

Cara Penggunaan Rose Face Serum Zeeta (RFS)
  1. Semburkan pada wajah dua kali sehari untuk kesan yang optimum (pagi dan malam)
  2. Gunakan selepas membersihkan wajah daripada makeup untuk mengembalikan kesegaran
  3. Untuk makeup yang lebih lama, jadikan serum ini sebagai setting utama sebelum apply makeup pada muka
Rose Face Serum Zeeta Berasaskan Rose Organik Paling Terbaik Di Malaysia

Korang boleh dapatkan Rose Face Serum Zeeta, produk terbaik untuk hilangkan jeragat 2017 dengan harga serendah RM50 SAHAJA! Dengan harga serendah ni, sebotol serum ini yang mengandungi sebanyak 70 ml ini mampu bertahan selama 2 bulan*. 

Untuk dapatkan testimoni daripada pengguna-pengguna sebelum ni korang boleh pergi ke page testimoni Zeeta di facebook.


Facebook page : ZEETA PAKAR MAWAR
Instagram : @zeetaofficial
Whatsapp : 019-220 9069 (untuk order)
Website : www.zeeta.com.my


*bergantung kepada setiap pengguna
*bergantung kepada kekerapan pengguna

6 comments: