2 June 2017

Giveaway Raya by Mrs Pip

Assalamualaikum wbt.

Giveaway Raya by Mrs Pip

"Kongsikan (secara ringkas) pengalaman terindah di Bulan Puasa yang anda pernah lalui."


Pengalaman PALING indah yang pernah sarah lalui di bulan puasa sepanjang hidup sarah adalah pengalaman berpuasa dengan orang yang paling sarah sayang dan rindu iaitu arwah ayah sarah. Dulu time puasa sekali dengan ayah, mesti meriah. Dia selalu bawak sarah pergi terawih sama-sama kat masjid naik motor buruk dia tu. Even buruk tapi motor tu banyak jasanya. Lepas tu kalau time makan pun dia boleh buat lawak. Kira time berbuka dengan sahur tu tak pernah sunyi. Mesti riuh dengan sebab bila suara dia keluar, suara ibu ngan adik-adik lain semua keluar sekali hahaha. Sekarang mana nak rasa dah semua tu :')

3 comments:

  1. TQ for join GA mrs pip ...
    wah, seronoknya kalau ada seorang yang suka buat lucu ...
    mesti family awak penuh keriangan :)
    and sedih baca ending ayat awak tu, semoga awak selalu doakan yang baik baik untuk ayah awak.
    jadi anak yang baik T_T

    ReplyDelete
  2. DSYS

    SALAM RAMADHAN 10 RAMADHAN 1438 @ 5 JUN 2017

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip-24jun2017.html

    ReplyDelete
  3. All the best for giveaway.. sedih baca cerita nie. Semoga terus tabah :)

    ReplyDelete