19 May 2017

Why Black Looks Beautiful? -ZaloraZCOOPMy #1

Assalamualaikum

Black

Ada orang, (like me i guess hahaha) pegi mana-mana je satu badan pakai warna hitam. Outfit dari hujung kepala sampai hujung kaki semua pakai hitam. Beg pun guna warna hitam. Tu baru outfit. Belum lagi tengok stuffs dia, stationary dia, meja kerja dia, bilik/ofis dia, bila temanya memang black white je, tak ke nampak elegant gitu?


Sampai ada orang tegur aku,

''asal bosan sangat hidup kau ni? hitam je memanjang"
"kau memang takde baju lain ek?"
"kau ni nak jadi syiah ke apa?"  *haaa kau!

Biasalaa, ada orang dia suka fancy color, pastel blablablabla. Diorang tak suka black sangat and kadang-kadang tak paham dengan orang yang obses gila dengan warna hitam. Nasib baik je muka tak hitam hoho.


So, aku dah tulis artikel berkenaan "Why Black Looks Beautiful" and korang boleh lah baca kat sini, https://zcoop.zalora.com.my/home/2017/5/why-black-looks-beautiful


Jemput baca ye.

1 comment: