2 May 2017

THE AMERZING BLOGSLIST: Nak jadi amazing kena redha dan kuat :)


Write a very short review post about AMERZING and a story about THE MOST AMAZING THING THAT HAS HAPPENED IN YOUR LIFE.


p/s : sorry i tak berapa suka guna fully bi


Blog Amerzing ni lawa and kemas. And also nampak elegant sebab black and white (i likeeeeeee!!!!) Amer suka fashion and banyak share pasal fashion lelaki kat blog dia so sesiapa yang rasa sekutu dengan dia or banyak kutu bolehlah stalk blog dia. Act salute gak ah dengan Amer sebab blogpost dia memang fully in bi sebab tak ramai blogger yang berani nak blogged in english. Amazing!


So, the most amazing thing happened in my life is when i lost my father at twelve but i managed to keep strong until today :')  Sebab dulu-dulu masa ayah ada lagi tak pernah terfikir pun macam mana RASA hidup tanpa seorang ayah tapi akhirnya ianya terjadi and aku berjaya laluinya setakat ni huhu.


To my readers, if this thing happens to you one day, i hope you redha and kuat sebab Allah MAHA tahu apa yang terbaik untuk kita. 


Babai!

6 comments:

  1. Allahu.. innaillahiwainnilaihirajiun.. amer kagum dengan sarah. Even amer pon tak tahu akan jadi apa kalau semua nih berlaku dekat amer. Terima kasih sebab sudi join.. I appreciate that.

    ReplyDelete
  2. I'm sorry to hear that. I lost my mother when I was 8 and my father when I was 11. So, life is still in its circle. Just do better day by day..

    Anyway, I am your 947 follower.. Come and visit me at theamazingjasmi.com

    ReplyDelete
  3. :)
    I don't know whether to smile or what. Hmm.. x dapat bayangkan hidup tanpa sorg mak atau ayah. terima kasih :D Sbb ingatkan..

    ReplyDelete
  4. redha tu bukan mudah tapi awk memang hebat sebab berjaya tempuh ujian dariNya.
    btw all the best awak. :)

    ReplyDelete
  5. semoga arwah ayah sarah ditempat yang beriman.

    ReplyDelete