9 May 2017

Software untuk NEWBIE yang Zero Bab Website



Nak buat website perlukan kemahiran khas, nak kena belajar coding, belajar asas wordpress dan sebagainya. Kalau rajin pun, akan ambil masa 1-2 bulan untuk anda mahir!

Lupakan website, sekarang dah ada software yang akan memudahkan  urusan marketing anda.

[+] Nak kumpul database prospek, buat je optin page

[+] Nak jual produk dengan scarcity, letak countdown timer

[+] Nak jual buat offer & hadiah, buat giveaway page

[+] Nak dapatkan testimoni, buat page dengan FB comment


Nampak susah kan ?

Dengan software ni anda hanya  perlu isi tempat kosong je kemudian publish. Kerja anda jadi lebih mudah walaupun anda zero bab website.

Yang ni betul-betul power, tak perlu susah payah nak susun block, nak edit coding bagai. Isi je tempat kosong, terus siap landing page korang.


Software ni akan mudahkan anda buat landing page & optin form dalam masa 5 minit je. Ianya untuk menjadikan marketing produk anda lebih menarik.

[+] Buat landing page
[+] Buat affiliate page
[+] Buat giveaway page
[+] Buat optin page
[+] Ada countdown timer
[+] Ada optin form
[+] Ada fb comment




Kalau tak percaya, cuba tengok demo di sini (Demo Video CPVIDLANDER)

Dapatkan software dengan harga early bird di sini (Order CPVIDLANDER)

2 comments:

  1. Nak buat affiliate program ade x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. maksud en nak buat program affiliate diri sendiri utk orang lain or nak join affiliate org?

      Delete