9 May 2017

Software untuk NEWBIE yang Zero Bab Website


Software untuk NEWBIE yang Zero Bab Website

Nak buat website perlukan kemahiran khas, nak kena belajar coding, belajar asas wordpress dan sebagainya. Kalau rajin pun, akan ambil masa 1-2 bulan untuk anda mahir!

Lupakan website, sekarang dah ada software yang akan memudahkan  urusan marketing anda.

[+] Nak kumpul database prospek, buat je optin page

[+] Nak jual produk dengan scarcity, letak countdown timer

[+] Nak jual buat offer & hadiah, buat giveaway page

[+] Nak dapatkan testimoni, buat page dengan FB comment


Nampak susah kan ?

Dengan software ni anda hanya  perlu isi tempat kosong je kemudian publish. Kerja anda jadi lebih mudah walaupun anda zero bab website.

Yang ni betul-betul power, tak perlu susah payah nak susun block, nak edit coding bagai. Isi je tempat kosong, terus siap landing page korang.

Software untuk NEWBIE yang Zero Bab Website

Software ni akan mudahkan anda buat landing page & optin form dalam masa 5 minit je. Ianya untuk menjadikan marketing produk anda lebih menarik.

[+] Buat landing page
[+] Buat affiliate page
[+] Buat giveaway page
[+] Buat optin page
[+] Ada countdown timer
[+] Ada optin form
[+] Ada fb comment


Software untuk NEWBIE yang Zero Bab WebsiteSoftware untuk NEWBIE yang Zero Bab Website


Kalau tak percaya, cuba tengok demo di sini (Demo Video CPVIDLANDER)

Dapatkan software dengan harga early bird di sini (Order CPVIDLANDER)

3 comments:

  1. Nak buat affiliate program ade x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. maksud en nak buat program affiliate diri sendiri utk orang lain or nak join affiliate org?

      Delete