5 February 2017

Tips kulit sensitif dan bermasalah

Assalamualaikum,

Hari ni saya nak perkenalkan satu jenama produk yang boleh membantu korang jaga muka. Produk ni merupakan produk organik dan tak guna bahan kimia dalam pembuatannya. So ofkoslah selamat nak guna. Sangat sesuai untuk orang yang kulit bermasalah dan kulit sensitif. 


Kalau korang nak try basic set pun ada dijual. Maybe korang nak try dulu kan. Haa ni antara produk-produk yang dijual oleh Mary Jardin;


LAVENDER GARDEN HANDCRAFTED LUXURY FACE OIL

tips kulit sensitif dan bermasalah


Mary Jardin Handcrafted Luxury Face Oil ialah penawar berkhasiat, dirumuskan daripada 100% minyak botani semula jadi untuk mendalam menyuburkan kulit kering dan mengembalikan cahaya muda. Ia membalikkan kesan kerosakan pada kulit korang. Minyak ini membersih jauh ke dalam liang roma dan membersihkan muka dari bintik hitam atau whiteheads.


Ia mengandungi campuran mewah minyak yang tinggi asid linoleik untuk menjaga jerawat dan pelarian kulit di teluk. Ia juga mengawal selia kulit pengeluaran sebum untuk mengelakkan ia daripada menjadi terlalu kering atau berminyak.


tips kulit sensitif dan bermasalah


Kaya dengan harta antioksidan dan anti-radang untuk melegakan kulit sensitif dan ekzema serta meningkatkan keupayaan kulit dari segi reparative fisiologi. Penggunaan secara berterusan mampu memperbaiki warna kulit dan keanjalan, menyebabkan kulit yang kelihatan lebih licin dan berseri.


Gabungan unik minyak cahaya ini adalah segala-galanya indah dan jauh daripada berminyak. Ia mudah diserap ke dalam kulit dan menjadikan kulit anda lembap, lembut dan terhidrat. Mary Jardin Luxury Face Oil membantu anda untuk menentang usia secara semulajadi tanpa pembedahan!


Cara menggunakannya;
Sapukan beberapa titik pada muka selama rangsangan mendalam penjanaan semula atau digunakan sebagai diperlukan untuk tempat-merawat kawasan kering

Sangat sesuai untuk semua jenis kulit; lembut pada kulit sensitif.


LAVENDER GARDEN HANDCRAFTED LUXURY FACIAL SOAP

tips kulit sensitif dan bermasalah


Mary Jardin Handcrafted Luxury Facial Soap adalah hasil dari resepi tradisi yang kedua-dua membersihkan dan melembapkan kulit. Ia membersihkan mendalam untuk liang untuk menghilangkan kotoran dan minyak berlebihan, meninggalkan kulit lebih lembut, licin dan lebih berseri. Mengandungi exfoliant semula jadi untuk perlahan-lahan membuang kusam, kulit tidak bermaya dan mendedahkan baru, kulit segar indah


tips kulit sensitif dan bermasalah



LAVENDER GARDEN DETOX CLAY MASK

tips kulit sensitif dan bermasalah


Mary Jardin Detox Clay Mask telah dirangka dengan khazanah alam semula jadi untuk menyahtoksik dan membersihkan kulit. Mempunyai enzim ringan dan pengelupasan mekanikal untuk membuang sel-sel kulit mati, topeng tanah liat semulajadi berasaskan ini menggalakkan pembaharuan sel dan pembaikan. Topeng ini kaya dengan vitamin dan nutrien dan terutama bermanfaat untuk cacat, kulit yang letih yang memerlukan vitamin rangsangan tambahan, penghidratan dan memanjakan.

Mary Jardin Detox Clay Mask menyediakan perlindungan untuk kulit anda melalui 3 tindakan yang kuat =

  1. pembersihan liang mendalam dan pengelupasan yang lembut
  2. pembaharuan kulit dan pembaikan
  3. Melembap dan mengurangkan kerengsaan kulit & sensitiviti

Pengalaman muka peremajaan manakala topeng santai menyerap semua kekotoran dan mengunci kelembapan kepada kulit. Berasa segar dan diimbangi semula walaupun selepas permohonan pertama! Masa selepas masa, ini topeng muka organik akan membantu kulit anda lebih licin, lebih cerah, plumper dan lebih jelas.


BAGAIMANA CARA MENGGUNAKAN MARY JARDIN DETOX CLAY MASK:
-Masukkan 1 sudu teh topeng ke dalam mangkuk.
-Campurkan dengan cecair pilihan.
-Sapukan ke muka lembap yang dibersihkan, kawasan di sekitar mata dan mulut perlu dielakkan.
-Tanggalkan topeng selepas 15-20 minit; sebelum ia benar-benar kering.
-Untuk menmbersihkannya, basuh muka dengan air suam dan lap perlahan-lahan menggunakan tuala kecil.
-Akhiri proses dengan Mary Jardin Handcrafted Luxury Facial Soap untuk rawatan yang memanjakan.

*Gunakan 1-2 kali seminggu.


Tip # 1
Anda boleh menambah cecair berikut (secara berasingan atau campuran dan perlawanan): pegas atau air yang ditapis, sebarang infusi herba (contohnya teh herba), susu segar diperah jus limau, yogurt

Tip # 2
cecair yang suam membuat topeng lebih berkesan dan meningkatkan kuasa menyerap kulit.

Tip # 3
Ia adalah perkara biasa untuk muka anda kelihatan sedikit merah sebaik sahaja anda tanggalkan topeng disebabkan oleh aliran darah yang meningkat. Ia akan hilang dalam masa 30 minit.


LAVENDER GARDEN COLLAGEN SERUM WITH SUNSCREEN SPF30

tips kulit sensitif dan bermasalah


Ni antara testimoni daripada pengguna-pengguna Mary Jardin;


tips kulit sensitif dan bermasalah

tips kulit sensitif dan bermasalah

tips kulit sensitif dan bermasalah

tips kulit sensitif dan bermasalah

tips kulit sensitif dan bermasalah


Uii uiii.

Nak cakap ni.

Produk Mary Jardin ni kalau beli kat website dia memang mahal. Tapi korang boleh dapat murah sikit dari harga website dengan sorang agent ni. Dia tinggal kat tanjung karang selangor. Siapa berminat boleh lah pm nombor di bawah ni ya;


012-3622095
Agen Sah Mary Jardin
Tanjung Karang, Selangor

No comments:

Post a Comment